Wie ben ik?

 

♥ Ik kan je de weg tonen om jouw leven terug vol passie en energie te kunnen beleven ♥

17353496_10211927289004786_1393561066320141178_n
13873073_10209783504651517_2502368356671371385_n
12239271_10207690267881906_9086106999663757302_o

Herken je dit?

  • Je bent altijd klaar om iedereen te helpen, het luisterende oor voor heel je omgeving. Toch voel je je soms heel alleen en ben je compleet uitgeput.
  • Je blijft in je piekeren hangen, ook ‘s nachts. Het is alsof je je hoofd niet stil krijgt. Je weet niet goed wat je fout doet.
  • Je hebt al zoveel zelfhulpboeken gelezen, maar het lijkt alsof er geen enkele voor jou werkt.
  • Je hebt honderden ideëen, maar je krijgt de stap niet gezet om deze dan ook daadwerkelijk uit te voeren.
  • Je bent HSP en het lukt je niet om je niet te laten overdonderen door de wereld rond je.

Als je één van deze punten herkent, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben er als gids op jouw weg!

Hallo, ik ben Nathalie

Een echte cameleon, eigenzinnig, speels, onverschrokken, multi level geïnteresseerd, authentiek, lief en vrolijk van aard. Er is geen enkele situatie die me van slag brengt en waar ik geen humor in zie. 

Onder al die lagen zit een lekker ambitieuze vrouw die droomt, weet wat ze wilt en alleen maar gaat voor een écht leven!Ik sta in het leven: mijn leven!

Ik ben een businessvrouw die jaren haar eigen fotografiezaak heeft gehad met mijn eigen ploeg. Ik ben een moeder van een groot gezin. Ik ben boeddhist, yogi, ik doe gewoon lekker mijn eigen ding. Wat anderen daarvan denken? Wel, ik lig er niet wakker van.

Dit wilt zeggen, niet meer. Want mijn leven heeft er heel anders uitgezien. Op een gegeven moment had ik het gevoel dat ik geleefd werd, en dat wat voor mij belangrijk was er eigenlijk niet meer toe deed. Ik begon te leven in functie van mijn omgeving. Misschien is dit voor jou ook herkenbaar?

Ik loop graag even met je mee op jouw pad!

Ik had een goede job, een geweldig gezin, huis en echtgenoot. En toch voelde ik me plots heel verloren! Heb je dat gevoel al eens gehad?

Wel ik werd er heel erg met mijn neus op gedrukt toen ik zwaar ziek werd. Ik had mezelf zo ver weggecijferd dat mijn lichaam het compleet opgaf. Vier jaar heb ik gestreden om daardoor te raken. Om dan genezen te zijn en meteen in een burn-out te belanden.

Ik, de altijd perfectioniste, die altijd alles onder controle had… was de controle over zichzelf kwijt. En dat is het beste wat me ooit is overkomen!

Ik communiceer nu eerlijk naar mezelf en naar mijn omgeving. Ik leer mijn energie steken in de dingen die voor mij belangrijk zijn en waar ik voldoening uithaal. En ik zeg nee tegen de dingen die ik niet wil doen, en dit zonder schuldgevoel!

Wil jij dit ook kunnen in je leven? Let’t do it!

From zero to my own Hero!!! Ook dit is voor jou haalbaar. Gaan we er samen voor?

Pin It on Pinterest