Over mij

als je voor niets minder als 'geweldig' wilt gaan in je leven

Sinds 1979

Nathalie is een geboren multipotentialite. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, het leven ten volle willen leven.

Als kind werd ze als te druk, te afwezig en snel afgeleid neergeschilderd. Met de jaren werd dit een kracht. Veerkracht is volgens haar de grootste kracht die je kan hebben. Als yogi werd heel haar levensprincipe heel duidelijk. Met een coaching opleiding achter de kiezen, heeft ze met de jaren haar eigen techniek ontwikkeld. Het besef dat je maar over één iets in de wereld controle hebt: jezelf!

En waarom zou je genoegen nemen met iets minder dan een ‘geweldig’ leven? Want daar heb je immers controle over. Met haar ervaring reikt ze je de handvaten om dit voor jezelf te creëren

Haar doel is mensen te inspireren om zichzelf te zijn, in hun kern te kunnen stralen. Zo kan jij op jouw beurt mensen inspireren. De wereld heeft jou nodig!

 

Nathalie Schatteman

CEO

Enkel het beste

Werken aan de beste versie van jezelf!

Er is niemand die de kracht heeft om jouw verhaal te schrijven, behalve jij. Dus word de regisseur van jouw levensverhaal. Dus neem geen genoegen met minder dan een leven dat jou gelukkig maakt!

 

Engagement

Hoe het werkt

w

Herontdek jezelf

Onder al die lagen die je hebt nodig gehad zit een prachtig persoon. Samen gaan we die ontdekken in de kern.

Leer jezelf kennen

Leer jezelf terug (her)kennen. Dit is een stuk van het proces waar je zelfzekerheid opbouwt in jouw ‘zijn. Angst word jouw grootste vriend

[

Create yourself

Vanaf hier word jij de regisseur van jouw boek. Hier bepaal jij jouw toekomst, met de kracht van al je imperfecties en je ‘zijn.

Pin It on Pinterest